AKTUELNO

Lazar odmah našao opravdanje.

Kao i svakog četvrtka učesnici strahuju od klipova koji će biti prikazani u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka".

Na narednom snimku prikazan je razgovor Jovane Tomić Matore i Marka Markovića. Matora je prepričavala Markoviću šta je videla tokom protekle noći. Tomićeva je ispričala kako se Lazar Jeremić skinuo u spavaćoj sobi, tako da je ona videla sve njegove intimne delove.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se sunčao po ceo dan, izgoreo sam, skinuo sam donji veš i namazao sam se, to radim gde god stignem - rekao je Lazar.
Ovo Brendon priča jer je dobio konkurenciju u zadnjici, jer se i on pre nekoliko dana skidao go i igrao po sobi - dobacio je Lepi Mića.
Meni je to izgledalo kao voajer koji nas gleda. Ja sam probudila Sanju jer nisam mogla da verujem. Ja sam videla da je on skroz skinuo gaće. Sanja mi je rekla "Šta gledaš, budalo", meni je to bilo fascinanto. On je mogao da se maže u kupatilu, zašto je mazao g*zu pred svima nama. Mislim da je on to uradio da bi se snimilo i da bi se pričalo o tome - navela je Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LOMILA SAM JOJ PRSTE! Dorotea otkrila kakve je scene pravila u školi, PA PRIZNALA ZAŠTO IMA ODBOJNOST PREMA ŽENAMA! (VIDEO)

Meni nije jasno koja je potreba muškarca da sunča d*pe - dobacio je Bane Čolak.
Neprijatno mi je da uđem u sobu kad je čovek skinuo gaće. On je bio skroz go, meni je bilo neprijatno - izjavio je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'