AKTUELNO

Otkrila je da joj neretko prećuti sve zbog Dragojevića.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Ana Korać nije želela da bude deo igre "rvanje u čokoladi" te joj je povodom toga stiglo pitanje u emsisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TvPink Printscreen

Nismo znali da si stidljiva - bila je konstatacija gledalaca.
Kada je meni Ognjen rekao da je to rvanje, meni se nije svidelo da ja treba da se rvam sa devojkama. Ja nemam ništa protiv da sedimo u čokoladi i da se mažemo. Zamisli da treba da se muvam sa Aleksandrom, to mi je katastrofa. Možda je moja greška što sam to drugačije protumačila. Ja ovde idem i sa kupaćim i bez njega, neću da morališem - rekla je Koraćeva, a onda je Matora zatražila da prokomentariše ovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni znala da ona ne ide. Ognjen je rekao da je to šala i zabava i da to ne treba da shvati kao tuču. Ona je rekla kako sebe ne vidi u tome. Ja sam bila grublja i rekla da je već bila obnažena. Ja sam Davide čula šta si ti rekao. Ja sam je razumela da nije htela da ide iz istog razloga kao i Nora. Kada sam je na sastanku pitala da li bi to uradila da je bila obaveza, ona je rekla da bi razmislila. Ja sam Ani rekla da ako je to zbog Aleksandre, da to treba da odbije. Ja Ani ovde mnoge stvari ne govorim zbog tebe Davide, jer ti takvu negativnu energiju nabijaš - obratila se Matora Ani i Davidu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

'