AKTUELNO

Ovim je sve rekla!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca

Naredno pitanje voditelj je pročitao za sve zadrugare, a ticalo se nasilja koje je pretrpela Nadežda Biljić od strane Mikija Đuričića, kada ju je sa štakama udario.

Foto: TvPink Printscreen

Kako vas nije sramota da ne bude uz Nadeždu, psole onakvog nasilničkog udaranja, a da je neko drugi, skočili bi - glasilo je pitanje za sve zadrugare.
Prišli su mi Ljuba, Toma, Zlata, Mića, Zorica, Bane, Aleksandra, Brendon. U suštini mi je većina ljudi primila informaciju da je okej i strašno, a da je neko drugi bio na mom mestu, pričalo bi se o tome, ali očigledno je da se ja smatram za najslabijom karikom.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je potom ustala u nameri da prokomentariše Mikijev gest, budući da nije odmah prišla Biljićevoj i ukazala podršku, na kraju ga je osudila.

Želim da se zahvalim produkciji na reagovanju! Mnogo mi je loše, želim da kažem da ne želim ništa loše dotičnom gospodinu. Želim mu svaku sreću. Ja nisam niko ko kudi i sudi, Bog je taj, ja samo hoću da kažemk da posle ovoga, ovo me neće ubiti, neću dozvoliti da se slomim, ja sam potrebna samoj sebi i porodici. I ovim putem pozivam sve žene da se već jednom digne svest o tome koliki je stepen fizičkog nasilje prema ženama. Napolju se dešava još gore, takođe bih apelovala porodici gospodina da ga odvedu na hospitalizovanje. Ja znam pouzdano da je on koristio određene supstance, ja to odgovorno tvrdim, moja mama je anestetičar i znam. On je sve samo muškarac nije, on je mizerija. Žao mi je što nema žensko dete, pa da nju neko da udari. Mene moja majka nije rodila da svaka šuša koja se digne, radi šta hoće. Ne postoji nadoknada za ovo što ja osećam sada. Samo želim da kažem svima da ko god bude rekao laž o meni, odgovaraće na sudu - dodala je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'