AKTUELNO

Nakon što je o Ani Korać izneo tvrdnje, Lazar odlučio da se opere, pa se okrenuo protiv Aleksandre.

Lazar Jeremić naredni je zadrugar koji je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem razgovarao o najaktuelnijim temama u Beloj kući. Jeremić je i dalje tvrdio da je imao intimne odnose sa Aleksandrom Subotić, tokom ovog razgovora.

Foto: TvPink Printscreen

To smo držali za sebe. Rekao sam da smo se upoznali kod moje drugarice. Ona je meni pričala da se bori kroz život sa ćerkicom. Imali smo to što smo imali. Čuli smo se, došla je kod moje drugarice, upoznao sam njenu ćerkicu. Tad nije poznavala Davida - tvrdio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ona negira, jer ne želi to da prizna. Nisam rekao Davidu iz prostog razloga, govorio sam mu da ću reći kada izađemo, mislili su da mu to govorim za Anu, ne nego sam mislio na Aleksandru. Sad sam izneo iz tog razloga, jer smo se videli četiri puta. I kad smo ušli, bila je super sa mnom. Ona je mogla da mi kaže da se sklonim, ali ona je htela da priča, dok nije čula to - dodao je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Imam običaj da se snimam sa devojkama, ali sa njom se nisam snimao. Jedino šta mogu je da pozovem drugaricu da to potvrdi. Mi smo nastavili da se čujemo, ali nismo pričali o vezi. Nekoliko godina pre Davida je bilo - završio je zadrugar.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'