AKTUELNO

Dugi razgovori u sitne sate!

Nakon "Igre istine", Lepi Mića, Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić seli su na kauč u Beloj kući i počeli da otvaraju temu za temom. Dotakli su se svih aktuelnosti iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Između ostalog, Mića se dotakao i pitanja na "Igri istine", kada je izjavio za Aleksandru Subotić da je najmoralnija u kući, a i to tome šta misli o Ani Korać i njenim izjavama.

Ja nisam sa Anom popio kafu u životu. Boli me k*rac. Ali danas ja slušam, pored mene stoji i govori "Ja mu ne dam da igra". Onda ustaje i govori da ništa nije rekla. Sve govori na pola - kritikovao je Mića prijateljicu, pa uporedio situaciju Ane i Aleksandre sa onom iz prve sezone "Zadruge":
Prošle godine su se Kija i Luna klala, pa ručale zajedno - dodao je Mića.

Marijana je kritikovala Aleksandru, a Stanija je razumela Mićinu poentu zašto je izjavio da je ona najmoralnija u kući, jer on gleda ponašanje koje mu je prikazano, pa je pevač zaključio sledeće.

Zato ja kažem da je ona (Aleksandra) moralna, a da Ana nema morala tu - zaključio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se dotakli mnogih svađa i ukućana čije aktivnosti potresaju velelepno imanje u Šimanovcima proteklih nedelja, a Staniju je u jednom trenutku zabolela glava od priča. O čemu su još pričali pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Lepi Mića

#Ljuba Pantović

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'