AKTUELNO

Nije im odnela picu.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći su igrali "Igru istine" u okviru koje su postavljaju jedni drugima pitanja na koja su iskreno dogovarali kako bi nakon toga bili adekvatno nagrađeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su večeras ispunili sva očekivanja, pa ih je zato Veliki šef nagradio picom. Ukućani su dobili nekoliko vrsta pica koje je zadrugarima podelila ovonedeljni vođa Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o ovakvim situacijama, ukućani često znaju da se posvađaju, a i ovoga puta došlo je do trzavica. Naime, Luna je podelila svim zadrugarima hranu koji su bili u kući, ali ne i Lazaru Čoliću Zoli i Marku Markoviću koji su noć proveli u sobi za izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

To je izrevoltiralo Baneta Čolaka koji je picu odneo Zoli i Marku, a zatim im rekao kao Lunu nije zanimalo to što oni neće dobiti hranu. U tim momentima Luna je sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, koji je inače njena omiljena osoba, išla ka hotelu i imala je zanimljiv komentar. Inače, dužnost vođe je da picu odnese nominovanima, s obzirom na to da samo vođa može da komunicira sa njima.

Boli me d*pe za Zolu i Marka - rekla je Luna nakon što je podelila picu svima.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

'