AKTUELNO

Opet pokazao da nije džentlmen?

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TvPink Printscreen

"Rekao si, da si završio sa Nadeždom, zašto uvek imaš potrebu kad se napiješ da je zoveš, ako ti se ne sviđa?" glasilo je pitanje za Tomu Panića, a postavio ga je David Dragojević.

Ima jedna stvar kod mene, taj neki život u inostranstvu. Ja kad nemam devojku, ja radim štagod poželim. Ta žurka koja je bila, ono nije da se neko hvali. Piće, alkohol, kao na nekom filmu neka budaletina. Nije samo kad popijem, ja sam zatvoren ovde. Ja toliko volim onu stvar, nisi ni svestan toga. Da imam devojku, ponašao bih se drugačije. Ja sam "vuk samotnjak" ovde. Dođe mi Nadežda, prođe mi kroz glavu. Ja ovako kad sam trezan, nemam želju i potrebu da komuniciram. Kad nisam u vezi, ne znam da li sam ikada došao sam kući. Nadežda ovde nema veze sa tim. Nisam u vezi i ne želim da budem u vezi - objašnjavao je Toma.
Hoće da ti objasni da ne bira gde ga gura - dobacila je Nadežda Biljić.
Ne interesuješ me za bilo kakvu priču, kad mi se j*be, j*be mi se. Kad popijem, imam želju za p*čkom, znam da će da mi da - odgovorio joj je maneken.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'