AKTUELNO

Posle ovoga nije imala šta da kaže.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksa Savić pitao je večeras Anu Korać da li je ona zabranila Davidu Dragojeviću da učestvuje u igrici ranije danas. Tom prilikom Savić je napomenuo da je to danas izjavila Aleksandra Subotić. Ana je to negirala, dok je Lepi Mića tvrdio da je čuo kako je Koraćeva zabranila svom dečko da učestvuje u igri i tom prilikom se zakleo u svoju ćerku.

Ja njemu ništa ovde ne branim. Ja sam njemu govorila da treba da priča sa Aleksandrom, da ide u emisiju sa njom... Ja njemu odmah kažem šta mi smeta. David beži od bilo kakvog odnosa sa njom. Njemu ovo smeta i sa Lazarom, da ne bi bile neke priče. Ona to namerno radi. Niko mu ništa nije zabranio - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je rekla: "Ja mu ne dam da igra". Rekla je! Kunem se u Saru (ćerku) - rekao je Lepi Mića.

Inače, zbog ovog Davidovog današnjeg poteza, zadrugari su kažnjeni sa smanjenjem budžeta od hiljadu dinara. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Korać

'