AKTUELNO

Današnja rasprava tokom igre je uzrok svega.

Tokom današnjih nominacija je ponovo došlo do sukoba između Aleksandre Subotić i Lazara Jeremića i to zbog konflikta koji se dogodio tokom današnje igre kada je Subotićeva želela svojim ponašanjem da provocira bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ovih 10-15 dana su veliki šok za moje roditelje. Stvarno sam se izlaprdao i izlupetao. Maju sam upoznao pre rijalitija, čuo sam se sa njenom drugaricom, rekla mi je sve najbolje o Maji i ona je zaista veoma pozitivna devojka. Što se tiče Marka, sa njim nisam imao nijedan konflikt, osim danas, imali smo raspravu kad je bila igra. Aleksandra kao Aleksandra, ona se svugde trpa. Ona je lepo rekla da će da stoji sve vreme i da će da gađa Davida. David je rekao : "Ukoliko ona bude tu, ja neću da igram i pitao Marka da li on hoće." Bora je danas ne znam šta rekao za Staniju, Marko je odmah skočio odavde da odbrani Staniju. Tako da ja znam kakav je on mačo men, kad nešto hoće njemu niko ne može da stane na put, pa ni jedna Aleksandra koja ne ume da drži loptu - pričao je Lazar, ali mu Subotićeva nikako nije ostala dužna:

Foto: TvPink Printscreen

Lazar voli da izigrava klovna. Ja se nadam da će okrenuti pozadinu i da ćeš primiti go. Smaraš - odbrusila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

'