AKTUELNO

Potpuno se zbunio.

Voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, a na njemu su svi zadrugari imali priliku da vide i čuju razgovor Lazara Jeremića sa Drvetom mudrosti.

Jeremić se žalio Drvetu, te mu je rekao da je razgovarao sa Aleksandrom Subotić tokom žurke zbog čega je izbila svađa između njega i Davida Dragojevića. Lazar je izjavio da njegova ljubav sa Davidom ne može tako lako da pukne, ali je pokazao i da mu je veoma žao zbog ovog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Jeremić je takođe imao samo reči hvale za Subotićevu, te je naveo da su se videli samo nekoliko puta, ali nije spominjao s*ksualne odnose, kao što je nekoliko dana posle toga izjavio. Lazar je zatim naveo i da je moguće čak da Aleksandra i David igraju igru.

Foto: TvPink Printscreen

Njega je to povredilo, ja sam postupio tako kako sam postupio, jer nisam verovao da nikada neće da povredi Anu na taj način. Sada sve što se dešava, on je doveo do toga. Kad sam bio sa Aleksandrom bio sam spreman na svakavke igre, sad više ne, ne želim da živim u lažima, ja Ani pričam sve. Nju ništa nije moglo da iznenadi. Bio sam srećan u Americi. Ja sam živeo kod dve sestre. Radio sam samo. Meni je bilo lepo, samo što sam išao u teretanu radnim danima, a vikendom se živi. Učio sam jezik. U životu sam svašta radio i svuda sam napredovao. Došao sam na mesto da mogu da budem menadžer - naveo je David.
Nikad nije trebalo da bude menadžer, on je tamo radio, sekao za montažne kuće - dobacila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Trebalo je da radim na tabletu, da idem po kućama i sa tabletom radim - rekao je Dragojević.

Voditelj je zamolio zadrugare da se vrate na temu, pa je ponovo ustao Jeremić i dao svoj komentar na pitanje zašto je ubeđivao Aleksandru da još voli Davida.

Ja znam šta je ona meni pričala za njega, ne znam kako je odjednom od najboljeg momka u njenim očma postao takav - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Lazare, ti voliš Davida. Ja mislim da Lazar ne veruje u vezu Ane i Davida. Ovo što radi i priča o Ani to radi svesno. On ustvari ne voli Anu, već podržava Davidovu vrstu igre. On pokušava da održi odnos sa mnom jer sumnja u naše emocije. On misli da se mi volimo, da je sve ovo igra i zato pljuje Anu - navela je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'