AKTUELNO

Teme za razgovor su se samo nizale.

Razgovor Drveta mudrosti i Aleksandre Subotić i dalje teče, pa se zadrugarka dotakla Marijane Zonjić, ali i odnose Lazara Jeremića i Davida Dragojevića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja odnose sa njim nikada ne bih dozvolila. Uvek sam imala ozbiljne veze. On je Anu toliko zakopao i sad se vadi. Ovo je jedan od načina, prebacuje loptu na mene. Menja temu, sad se više ne priča o Ani - priznala je Ana.

Potom se nadovezala o odnosu Lazar i Davida koji joj nije definisan, kao i Marijani Zonjić sa kojom je imala žestoku svađu jer je branila Lazara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je spreman da se bori protiv svih koji su protiv Davida. Pričala sam sa Stanijom da voli i muškarce i da ima nešto prema Davidu. Te naše tvrdnje pričamo i odjednom se Marijana buni i brani ga. Stanija ju je upitala kako zna Lazara, onda je ona rekla tu kako se znaju preko neke majke njene drugarice. Marijana uvek skače protiv mene, upada mi u reč. Uvek mi tera kontru. Sasula sam joj u facu da je lažov i da pokriva Lazara jer on nešto zna o njoj. Ja sam videla neke njene slike iz Švajcarske... Meni je svega ovog preko glave - govorila je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'