AKTUELNO

Ponovo se potegla priča o njihovom odnosu!

Mina Vrbaški ponovo je imala svoju ispovest u Rajskom vrtu o odnosu sa Anom Korać. Naime, kako je već poznato, Vrbaški je tvrdila da je Koraćeva živela sa njom, što je Ivanjičanka demantovala.

Foto: TvPink Printscreen

Pričala sam i sa Norom za to što je pričala o Aleksi, ali je rekla da ne bi da se meša u to, pa sam joj ja rekla da joj ne bi ni dozvolila. Aleksa i ja smo jedni od najboljih prijatelja ovde. Što se tiče nje, rekla sam da je bolje što je bila iskrena i rekla za stolom, jer posle bi se protumačilo drugačije - ispričala je Mina.

Potom ju je Drvo mudrosti upitali da iznese svoje mišljenje zbog čega Ana ne želi da prizna da je živela kod Mine, te je zadrugarka bila iskrena i ovaj put.

Foto: TvPink Printscreen

To je ono što smo već pričali, to je ono što ja mislim, mislim da se ona plaši njega (Davida) da izgubi. Jedva čekam da je okrenem napolju da je pitam zašto je prećutala neke stvari. Mada očigledno i za stolom treba to da je pitam. Ona može samo da kaže da je živela privremeno kod mene, a onda konstantno priča neke stvari sa kojima se nije lepo izrazila. Jednostavno, eto, jedini razlog je da ne želi to da prihvati, da se ne bi potegla ta priča - tvrdila je Mina, a onda je oplela po Lazara Jeremiću.
Lazar je taj koji ima neke tajne o Ani i sa Markom se gleda. Lazar sigurno zna, ali neće da kaže. Automatski kanali devojku svog prijatelja. Davidova greška je ta što se ne sklanja od Lazara, a on mu nije prijatelj. Sve što radi, radi sa namerom i da to nije iskreno što priča za stolom - dodala je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj, Mina je otkrila tajnu da je Bane Čolak ukrao Davidu Dragojeviću kafu, kako bi dobila pesmu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'