AKTUELNO

Shvatili su njegovu igru.

Zadrugari su bili u šoku kada su saznali za razgovor Tomislava Panića i Zorice Marković u kojem je on, između ostalog otkrio mnoge detalje vezane za Lunu Đogani i Marka Miljkovića.

Novinari su u emisiji upitali manekena da li može da potvrdi da zaista gaji emocije prema blogerki, na šta je on drhtavim glasom ukratko odgovorio. Međutim, Zorica Marković ga je jednom rečenicom presekla i stavila mu do znanja da sa njom ne može da manipuliše.

Meni se devojka i dalje sviđa, ništa to problem nije. Zorica me to pitala - rekao je kratko Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Laže, traži konflikt! Nisam ga ništa pitala, sam je pričao - rekla je Zorica.
Ja ništa ne krijem...nisam zaljubljen, zaljubljen, ali mi se sviđa - potvrdio je Toma.

Marko je bio zaprepašćen svime što je čuo, ali je shvatio da je to bio jedini način da se Toma istakne u ovoj najgledanijem rijalitiju.

Ja mislim da je to smešna priča, jednostavno, posmatrajući Tomu šta sve radi i kako se ponaša i te kako mi ukazuje da hoće baš da dobije ovo pitanje. Fali mu nešto, uvek ide na patetiku. Sad kad je krenuo da pričao svom izlaganju kako ne sme ništa da kaže, a kad vrišti za Lunu zna i te kako dobro da ubode i da vređa. Tomina priča je i više nego smešna, ali odgovoriću da tebe ispoštujem. On ima pravo da bude zaljubljen, ali verovatnoća je smešna. Vidi se po izlaganju da laže, kao što je i za mnoge stvari - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna nije bila ljuta zbog Tominih komentara, ali mu je svojim izlaganjem jasno stavila do znanja gde mu je mesto.

Ja sam ranije primetila da se sviđam Tomi, videla sam da sam mu simpatična i bio je fin i kulturan prema meni, poštovao me. Bila sam mu zahvalna što je bio uz mene. Stvarno mi je bio drug. Što se tiče ove situacije, oni su imali dosta sukoba ovde i ja sam se našla pa smo se i nas dvoje posvađali. Ja sam njega provocirala i vređala. Toma konstantno spušta loptu prema meni, uvek mi se obrati i priđe, pita. U poslednje vreme je bio isto okej, kad su Bane i Bora ukrali i bili kažnjeni, Marko mu se prvi našao da mu da hranu. Opet ste bili tu jedno za drugo. Na žurki je bio normalan, otvori mi pivo, pa sipa. Svima nam doneo kolače, osetila sam tu neku energiju sa njegove strane da mu prija moje prisustvo i da želi da budemo okej. Bolje mi je da budemo u korektnim odnosima, nego da se svađamo. Ja sam posle nekoliko trenutaka otišla, jer sam se osećala neprijatno. Ako kaže da mu se sviđam, nijedna devojka koja ti se sviđa, sa njom tako ne razgovaraš. Smatram da nisam zaslužila to. Ne znam šta će time da postigne, još mi majku pominje - priznala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao za njenu majku, jer mi je krivo da nečija majka zbog onih reči ,,Je*ačica sa stolice" završi u bolnici. Ja znam šta sam sve prošao u životu i stekao, tako da...pošto je ona navikla da je muškarac ponižava, što i ja ne bih bio taj - pravdao se Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Zorica je na kraju ovih polemisanja donela zaključak da Panić nije slagao kada su emocije prema Luni u pitanju, ali je otkrila njegovu teoriju zbog koje su svi prasnuli u smeh.

Toma je pričao sa mnom pre dva meseca, rekao je da sa mnom manipuliše. Što se tiče emocija prema Luni, mislim da ne laže. Bio je vidno raspoložen kad su Marko i Luna bili u svađu i ništa ne bi rekao da se nisu pomirili. Što se tiče toga da i dalje ima emociju, da, verujem mu. Ćutao je zbog sukoba sa Markom. Za sve ostalo, ne zanima me. Rekao mi je da će Luna da flertuje da bi navodno raskinuli pred kraj i da su se Luna i Marko dogovorili, nije hteo da mi kaže ko je u pitanju - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

#Zorica Marković

'