AKTUELNO

Istakao je da će se potruditi da je pronađe i stupi u kontakt sa njom.

Zadrugari danas imaju priliku da se podsete svih dešavanja iz mlađih dana. Naredni video-klip sa uspomenama koji je zadrugarima prikazan bio je kompilacija fotografija Tome Paniću.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Na snimku su prikazane fotografije sa Tominih modnih revija i prijatelja i porodice, ali i snimke vrelih akcija sa bivšim devojkama. Toma je priznao da se rastužio kada je video fotografije sa sestrom Majom koju nije video 20 godina jer bivši muž njegove majke to nije dozvoljavao.

Foto: TvPink Printscreen

Pogodila me slika sa setrom koju nisam video 20 godina. Moja sestričina je mlađa od mene samo četiri godine. Ja njih nisam video 20 godina. To je ćerka moje majke iz prvog braka. Taj prvi njen muž sa kojim ima ćerku, živeli su u Negotinu, taj njen prvi muž je bio drugačiji, uvek je dolazio da nas vidi.  Nakon što su se oni razveli, desilo se nešto između mame i njega. Taj bivši muž moje majke nikada nije dao da ta sestra Maja vidi moju majku. Javi mi se ćerka moje sestre nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu 2". Otići ću u Leskovac posle "Zadruge 2". Devojka u naručju je devojka iz Kine - otkrio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'