AKTUELNO

Teško su mu pale priče!

Bora Santana sledeći je zadrugar koji je porazgovarao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Prvo su se dotakli priče o sinoćnoj Borininoj drami sa Banetom Čolakom. Dva rijaliti druga koja su vodila emisiju na radiju ,,Amnezija" zaratili su zbog, kako je Bora izjavio Čolakovih priča po imanju.

Foto: TvPink Printscreen

Juče je meni bilo super, kada sam video da je žurka Velikog šefa, ja sam napravio atmosferu od srca. Ali neki su bili ljubomorni i onda su počeli da mi prebacuju. Nekad se kajem zbog toga, nekad ne. Drago mi je bilo da su ljudi videli da sam napravio atmosferu - započeo je Bora, a onda se osvrnuo na ljubomoru od strane Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam to primetio, ali sinoć kad se završila žurka, on je mene pozvao na krevet, da mi kaže nešto, posle su mi rekli da on mene sve vreme turira, svakog detalja se sećam, gasirao me je, da sam ja kao pravio klovna od sebe, mene je to pogodilo. Rekao je da je to reklo 90% ukućana, mnogo sam se iznervirao, znam da je meni bilo super, znao bih da sam nešto loše uradio. Neko bi mi rekao da sa strane, tipa Zorica, Zlata, Suzana. On je meni prebacio nešto za Zerinu, kao da sam ja njena zezao dok je bila tu. A to za Maju, rekao bih ti, niti me ta devojka zanima, ali on to nešto potencira. Kao i Brendon, kad potencira nešto, ona samo misli da nju neko gleda, da smo svi mi zaljubljeni u nju, pogotovo ja - dodao je Santana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'