AKTUELNO

Prijatelj je savetuje šta je najbolje za nju?

Nakon igre koju je organizovao Veliki šef, Luna Đogani je prišla Savu Peroviću kako bi porazgovarali o njenom raskidu sa Markom Miljkovićem. Naime, istu priču mu je pričala kao i kada se jadala Eleonori Miljković.

Povređena sa Markove strane, Luna i dalje ne želi da kaže nijednu ružnu reč za njega, ali ju je Savo ubeđivao da ne treba da se pomiri sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi je potreban muškarac koji je malo zreliji. Okej, da se zezate i sve to, ali kada dođe do tog trenutka, ne dozvoljava ti da ti dođeš do izražaja. Neki drugi bi krenuo fizički, zbog besa, gađala bi ga, kad ti padne roletna.  Veruj mi, nije za vas dvoje ovo mesto. Izvlačite mračne stvari. Jedina moć nad njim su emocije - izjavio je Savo.
Nema šanse, ne izaziva on u meni to, kao što je ovaj (Sloba) izazivao. Njemu najviše smeta što ne može da me koriguje. On je meni pre neki dan pričao o nekoj budućnosti našoj i tu ja vidim iskrenost. Sve je to stvarno želeo, ali vidi da ne može da me ukroti. Ja jesam bezobrazna, ja to priznajem. Ja nemam moć nad njim, da ga zaustavim - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu možete pogledati kako je sve to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'