AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan zbog ovoga.

Zadrugari su u večerašnjoj emisiji ,,Gledanje snimaka" bili iznenađeni šta su sve videli i čuli od svojih cimera, a pojedini su pričali iza leđa misleći da kamere to nisu snimile.

Tako je svima pušten klip u kojem su se David Dragojević i Marko Marković raspravljali zbog Ane Korać, a gde mu je skrenuo pažnju na glasine koje je čuo vezane za njegovu prisnost sa Koraćevom. Između ostalog, on je zamerio i Lazaru Jeremiću što mu nijednom nije preneo razgovore sa njegovim suparnikom, a koji se tiču Ane.

Mene je zanimao odnos između njega (Marka Markovića) i Ane, pa sam želeo da saznam neke stvari - priznao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

On je kao moj prijatelj trebao da dođe i da mi kaže. Ja sam otišao da jedem i Ana je došla i rekla mi to što mi je rekla. Ja sam prišao i rekao da mi je Ana prenela. Ja sa Markom jesam imao okej komunikaciju, a ako priča iza leđa meni, onda je to dvolično. Ja sam dečka odmah pitao, on je rekao da nije tako rekao. Rekao sam da ako se Lazar druži sa njim, samo ako pričaš sa njim nešto, samo mi kažeš to i to. Onda će doći neko pitanje i kako ja da kažem ako si mi prijatelj, ako si mi nešto pričao iza leđa - rekao je David.
Ja sam posle odmah prišao Lazaru, iskreno, on hoće jednu situaciju da ublaži, pa se izgubi i napravi totalno desetu priču. Dođe mi tako da ga udarim i da ga uspavam i opet da ga zagrlim - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Dosadašnje Lazarevo ponašanje i ovaj klip...on ide ka tome da se David i Ana posvađaju, to je radio ranije, a radi i sada. Zna se koji razlog, da bi se on Davidu približio. On hoće da napravi da David uvidi. Prvo, on zna šta Ana radi po Beogradu. I onda ispada da se Ana i Marko stvarno gledaju, da bi na kraju rekao Davidu da je to sigurno i da je proverio, a zašto? Zato što ima emocije prema Davidu - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Laki ima problem što uvek gleda druge, a ne sebe. On se uvek tako zapetlja. Nije imao lošu nameru, daće sve za tebe kao drug. Njega niko ne tera da špijunira za druge, on to radi sam - rekla je Nadežda.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

#Marija Kulić

'