AKTUELNO

Odlučila je da ga posluša.

Gledaoci su i danas popodne postavljali pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Tokom emisije se poteglo pitanje odnosa Ane Korać i Ljube Pantović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David Dragojević joj je konačno zamerio na druženju sa njom, a Ana je zbog njegovih reči polako počela da shvata što Ljuba uvek za crnim stolom, kako kaže, "baca rovca". Ona se potom pitala što to Pantovićeva nikada nije uradila van lajva i neke emisije.

Zamisli da ti mama i tetka gledaju strim i čuju kako te Ljuba ogovara, a za stolom ti lepo priča. Od*ebi od nje. Nema više ništa! Razumem tebe. Ona ti neće reči loše, jer joj ne ide u koristi. Naravno da će sa strane. Rekao sam ti da ćeš sama da vidiš ko je i kakva je ona. Nikada ti nisam rekao da ne treba da pričaš sa njom. Priča ti ono za Gugl, da izlazi nešto loše o tebi, mani se nje - objašnjavao joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

E to za Gugl mi nije jasno! Što me tako bocka dok smo za stolom, van njega mi ništa ne priča - rekla je Ana kratko pa su otišli u spavaću sobu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Ljuba Pantović

'