AKTUELNO

Ovo će biti napet dan!

Nakon što je Veliki šef organizovao porodični sastanak, gde zadrugari treba da prokomentarišu međuljudske odnose, Lepi Mića započeo je burno zadatu temu.

Mića je osuo paljbu po zadrugarima, koji po njegovim rečima kriju hranu ispod i iza kreveta.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je moguće da nemamo poverenje jedni u druge? Da gradimo sve!? Hajde da vidimo kome treba i ko krade? Hajde, neka taj jede pet puta ako treba. Ali šta znači uzeti nešto što pripada svima nama, pa mi daš! Uzme se mleko i ušteka, pa kao kažete da ćete dati vi nekome, to mleko je svačije! Od sada neće! Od sada ću ja kuvati mleko, pa ga sipajte! Ne jedite iz kutlača! Brendon jede iz kutlače! Je l' tako kod kuće radi? Ne! Sve u životu sam video, ali ovo ovde nikada! Bora napravi čorbu za sve, samo se zaštekalo u tegle, čaše iza kreveta i jede se ta čiorba po kojoj je pala prašina - održao je lekciju Lepi Mića na početku sastanka.

Nakon lekcije o hrani, Mića je izneo tvrdnje da se Staniji Dobrojević sviđa Marko Marković, na šta se zadrugarka samo nasmejala.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Kulićki, tenzija je malo spala. Mi smo takvi, svašta kažemo jedni drugima, ali tako je. Sukobi Sanje, Matore i Miljane, ja sam pokušao na sve načine da to sprečim. Nisam gledao ko mi je draži, ko ne, uradio sam to iz srca. Ko je kriv, video sam sve, ali ja nisam tu da bih procenjivao tu priču - dodao je Mića.
Ne treba da se pomire, treba da prođe neko vreme, pa da se sedne i porazgova o svemu - bio je jasan Mića po pitanju veze Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'