AKTUELNO

Nije pokušavala da prikrije to!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja zbog emisije ,,Pitanja gledalaca", a zadrugari su spremni odgovarali na sve što je verna publika želela da čuje.

Tako je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Maji Marinković, a to je ponovo dovelo do sukoba između nje i njene bivše drugarice Stanije Dobrojević.

Da li te je više pogodilo to što ti Stanija nije kupila ništa u prodavnici ili što je u društvu Marka Markovića, a znamo da ti se sviđa? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Pogodilo me i jedno i drugo. Rekla sam ja njoj da se on meni sviđa, ali ne bih ništa sa njim, zato što je kraj. U garderoberu mi je rekla da se igra sa njim kao...ja sam joj rekla da će svakako biti crnogorska snajka. Kad je bio pretres nedelje, ona se sve vreme smara vidi da je nema, pa sad hoće nešto da zakuva. Rekla je da je ne interesuje, htela je da Nora bude ljubomorna. To drugarice ne rade i tako se ne ponašaju. Ona je mene odrukala u milion situacija za stolom - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je pročitano pismo za Zadrugoviziju, kad je ona ispalila mene i Maju, tad je kod mene ugasila. Zadrugovizija se završila, ona se vratila kao Lesi - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubomorna si na mene i moje godine i namerno si pričala sa Markom, jer si videla da se on i ja družimo. Ja sam je pitala da li da se sklonim od njega, ona joj rekla da njoj to ne smeta - pravdala se Maja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

#Stanija Dobrojević

'