AKTUELNO

Da li se pronašla u stihovima?

Ovonedeljni vođa Dorotea Jovanović odabrala je za svoja dva potrčka bivše verenike Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića. Kako je njihova dužnost da po pravilima Velikog šefa spavaju u izolaciji, mnogi očekuju burne situacije između njih dvoje zbog svega što se izdešavalo nakon Davidovog ulaska u vezu sa Anom Korać.

Pročitajte još: MUČE JE TEŠKE BRIGE! Miljanu uhvatila NESANICA nakon BURNE NOĆI, evo kako je pokušala da se SMIRI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Tako je i bilo jutros pre spavanja, kada je Aleksandra odlučila da zagolica Davida, a zatim se našalila sa njim sa svojim drugaricama, nakon čega je on napustio izolaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je ovog jutra odlučio da probudi zadrugare hitovima najpopularnije srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović i to pesmom "Idi dok si mlad". Jedini vredan zadrugar u Beloj kući bio je Marko Petrušević Petrući, koji je kao i svakog jutra prvo pogledao rezultate svog rada na sebi u ogledalu. Na drugom kraju imanja, David i Aleksandra su spavali u odvojenim krevetima i još bili u dubokom snu. Dok su išli stihovi "Od klinca napraviš princa za kajanje", njih dvoje su i dalje spavali, a sigurno bi Subotićeva odreagovala na prikladan način da ih je čula, kako je nekoliko puta naglašavala da je ona sponzorisala svog bivšeg verenika, a zatim ju je on napustio, pa se pokajala zbog svega što je imala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'