AKTUELNO

Kulićeva je akter mnogih drama ovih dana, a sinoć je imala posebno teško veče!

Miljana Kulić u centru je mnogih dešavanja koje potresaju Belu kuću ovih dana. Turbulentan odnos sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sve učestaliji sukobi sa zadrugarima, od kojih u najžešći  neprestane provokacije koje upućuje Marku Miljkoviću, kao i on njoj ostavile su trag na nju. Čak je i na poslednjoj "Zadrugoviziji" dobila osude sa svih strana, zbog toga što je uvredila, a zatim ušla u sukob sa pevačicom Zoricom Brunclik.

Pročitajte još: POSTALA SAM LOŠ ČOVEK! Miljana lila suze kao NIKADA DO SADA, a onda priznala da i DALJE VOLI ZOLU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć, nakon emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Miljana je završila u suzama, a zatim imala emotivnu ispovest kod Drveta mudrosti, gde se pokajala zbog svog ponašanja i priznala da i dalje voli Zolu. Ovog jutra, zadrugarku je uhvatila nesanica zbog svih problema koji je muče ovih dana. Kako bi se smirila, izašla je na cigaretu.

Foto: TvPink Printscreen

Posle cigarete, vratila se u kuću, a na putu do spavaće sobe zaustavila se kod ogledala i odmerila sebe. Kulićeva, kako je sama priznala, muči muku sa kilogramima od kako se vratila na velelepno imanje, a to što zadrugari često komentarišu njen izgled na negativan način, zasigurno je još jedan razlog zbog kojeg ispoljava nezadovoljstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva se zatim vratila u sobu, pa bacila pogled da vidi da li je još neko od zadrugara budan, a onda nastavila da spava. Hoće li pokušati da izgladi odnose sa ukućanima sa kojima je u sukobu kada se svi probude ili i dalje nastaviti da vodi ratove sa njima, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Miljana Kulić

'