AKTUELNO

Jasno i glasno iznela je svoj stav o vođstvu Dorotee Jovanović.

Voditelj Milan Milošević ušao je i ovog ponedeljka u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima obavio još jedan pretres nedelje i iyabrao potrčke. Za nama je još jedna burna nedelja na velelepnom imanju u Šimanovcima, pa tako ima pregršt tema koje je Milan spreman da otvori, a jedna od njih bila je i raspodela budžeta.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je izjavila da je bila ozbiljna kada je delila budžete danas, a nekoliko zadrugara se javilo da prokomentariše, a među njima su bili i Branislav Radonić Brendon i Miljana Kulić.

Ja sam njoj dao veliki budžet, nisam očekivao ni mali, jer je rekla da mi neće dati ni budžet. Ali sam očekivao da će kopirati moje vođstvo, nemoj da kopiraš Brendona - izjavio je Brendon.
Što se tiče Doroteinog vođstva, ja sam na nju imuna. Ja gledam na nju kao na Brendona. Videla sam u emisiji, Sloba je bio gost, mnogo lepa devojka. Ovde sam videla da je beskarakterna, bez stava. Kada sam čula za šipku, totalno sam se razočarala. Ona je jedna šlihtara koja je ljubomorna na moju majku. Kao i veliku većinu ovde, ne mogu da je shvatim ozbiljno. Niti sam čula šta mi je rekla šta mi je izgovarala, niti njena reč ima težinu, neka pričaju šta hoće, neka rade šta hoće - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Dorotea Jovanović

#Miljana Kulić

'