AKTUELNO

Opet bila uplakana sve vreme!

Drvo mudrosti je još jednom pozvalo Jovanu Tomić Matoru u Rajski vrt kako bi popričalo sa njom o tome kako se oseća i šta to muči Sanju Stanković, pa tuguje danima.

Foto: TvPink Printscreen

Pustio sam te da malo razbistriš glavu i misli, kako se sada osećaš? - upitalo je Drvo, a zatim i zbog čega je Sanja tužna.
Isplakala sam se i razmišljala o tvojim rečima. Kad god pričam sa tobom meni je bolje. Sanja spava, nisam htela da je budim. Razmišljam sada šta da joj spremim, sprema se kupovina. Ona voli kad joj donesem ja da nešto ručka. Sve je počelo sa našom svađom, gde se aludiralo to što se aludiralo. To nije niko znao sem mene. Ona se oseća loše i ne želi da priča o tome, ja je potpuno razumem. Posle toga se nastavilo vređanje sa Miljanine strane - krenula je Matora, pa dodala da je Sanju pogodio i njen nastup na Zadrugoviziji, pošto nije dobila najbolje komentare, a onda ispričala da Stankovićevu muče loši snovi zbog svega što joj se dešava.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je progovorila o odnosu Sanje i njene majke i opet se osvrnula na njihovu svađu u kojoj su iznete neke stvari koje su bile traumatične za Stankovićevu.

Ona je pobedila sebe jer je krenula drugi život sama i bori se. Nikada nije imala podršku kao od mene. Izborila se. Ono što si joj ti rekao za Zadrugoviziju, to sam joj i ja rekla. Ja bih volela da joj prenesem to neko moje samopouzdanje i tu neku borbu. I ja sam imala tešku situaciju u porodici, rekla sam joj da kad izađe da je majka majka i da će je razumeti. Mislili smo i da niko neće prihvatiti našu vezu, pogotovo ona (Sanjina majka). Kažem joj da treba da priča sa njom. Ovo je novo poglavlje njenog života i samo je bodrim. Mora da ima tu jaku želju. Ne treba da se osvrće na komentare i svađe. Treba kada izađe da se suoči sa svojim strahovima. Ja osećam tu grižu savest, iako mi je rekla da nisam ja aludirala na to, ali ta reč, ne smem ni da je pomislim - nastavila je Jovana, a onda je Drvo zamolilo da pozove i Sanju, kako bi svi zajedno porazgovarali, a ona se odmah uputila ka spavaćoj sobi.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'