AKTUELNO

Koja zadrugarka je sledeća?

Emisija ,,Uspomene zadrugara" iznela je na videlo mnoge tajne. Naredna zadrugarka koja je gledala svoje uspomene bila je Marijana Zonjić. Svi su se iznenadili kada su videli da se Marijana poznaje sa Luninim ocem, Gagijem Đoganijevom, Savom Perovićem i Lazarom Jeremićem.

Marijana je ustala nakon odgledanog priloga, kako bi prokomentarisala vezu sa Adamom Đoganijem, ali i odnos sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Najslađe uspomene su mi sa Adamom, i žao mi je što smo u takvim odnosima u kakvim smo se rastali. Jedino mi je krivo zbog Adama jer je bio jedini dobar momak u ovoj kući. Što se tiče Marka Miljkovića, šta god budem rekla on će to poreći - izjavila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo da pozdravim dve moje najdraže osobe, mog tatu i Adama. Što se tiče Adama, meni je Marijana rekla da ga je skoro sanjala, a ja znam da je on odlepio za njom, ali da su ga mnogo nervirale te neke stvari, sa bubnjarem i to - otkrila je Luna.
Što se tiče Marijane i našeg kreveta, to sam uradio iz čistog inata prema Luni, kada je ona rekla da je njen otac Gagi rekao da sam ja provaljena priča. Tako da sam to uradio iz inata. Tad sam sa Marijanom bio u dobrim odnosima i prijalo mi je njeno društvo. Rekao sam da mi se sviđa njen crnogorski mentalitet, mnogi prijatelji u spoljnom svetu su mi Crnogorci, iz tog razloga sam pričao da je Marijana zrela i to je to. A da mi se dopada, nikada nisam izgovorio, ja sve što kažem, ja to i mislim i to je to - prokomentarisao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video- prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'