AKTUELNO

Želi da ima svoju slobodu!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo za Eleonoru Miljković, a gledaoca je zanimalo zašto pokušava da odvoji Maju Marinković od Stanije Dobrojević.

To nije istina, ne nagovaram Maju da se ne druži sa Stanijom. Kad je bio onaj konflikt, tu noć je bio konflikt između mene i Stanije. Ja sam rekla da nemam ništa protiv toga, da može da se druži sa kim hoće. Da mi se ne sviđa taj postupak (Stanijin), a ne ovde za crnim stolom. Zbog toga mislim da nije ispala prava prijateljica - odgovorila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovih dana kao nagradu od Velikog šefa Stanija dobila poziv sa PR menadžerkom, a Maja susret sa ocem, povela se priča o tome ko je dobio podršku i kako na njihov odnos gledaju njihovi mili, a Stanija je ocenila prijateljstvo sa Majom, ali i Marijanom Zonjić.

Marijana je ubedljivo dobila najjači pozdrav. Ja sam dobra i sa Marijanom i sa Majom. Da li će ostati prave, to ćemo kada izađemo odavde. Marijane je lojalniji prijatelj. Ona je taj tip. Maja je dobra duša, čista duša, ona je potencijal. Nije svesna šta može. Zameram joj kad igra te igrice. Najbitnije je ovde da sam ja Maji prijatelj, da ona može da se osloni na mene, jedino te njene igrice - ne. Njene gluposti neću da trpim i prikrivam - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je ustala i Maja i dala svoje viđenje situacije.

Stanija meni priča jednu priču van stola, drugu za stolom. Ja ovde nisam ničiji poltron. Neću ni u koga da se kloniram da bi neko bio zadovoljan. Ja sam neko ko svoje probleme rešava sama. To mene ne zanima. To neće promeniti moje mišljenje o Nori, ako njih dve nisu dobre. Narod napolju najbolje vidi sve. Ja ovde ne radim ništa radi neke priče, ja sam takva kakva jesam. I što se Zadrugovizije tiče, ja ovde nisam ni za koga vezana pupčanom vrpcom. Ja ne moram ništa, družiću se sa kim ja budem htela - bila je odlučna Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Marija Marinković

#Stanija Dobrojević

'