AKTUELNO

Nije mogla da se smiri!

Stanija Dobrojević bila je u centru pažnje u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a sva pitanja bila su usmerena ka Vladimiru Tomoviću i njenom žestokom sukobu sa Eleonorom Miljković i Zlatom Đurković.

Budući da je bila vidno razočarana posle svega što je čula, voditelj Milan Milošević postavio joj je još jedno pitanje, što je nju dodatno zbunilo.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si se izvinila ljudima koji nisu bili u pravu, a nisi bila kriva? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Izvinila sam se Nori i Zlati. Rekla sam Zlati da nije bila afera između nje i Vladimira. Možda joj se dopao kao drug, iskulirao je. Ona je namestila napad pa je došlo do diskvalifikacije. Posle mi je Nora rekla da poseduje poruke i dokaze i da je ta priča davno završena. Kad je bilo pitanje novinara, što je Nora iznela da je Vladimir njoj rekao da je naša veza bila fejk i da ja foliram...ja ću to sve tako lepo i dostojanstveno da iznesem na svoj način. Svašta bih rekla, ali ćutaću. On je smeće folirantnsko. Čak sam i Zlati rekla hvala joj. Ne znam da li da zahvalim Bogu što se nije desilo da se on vrati. Ja bih nastavila vezu i ovde i napolju, ko zna šta bi tu sve bilo. Valjda me onaj gore spasio od čitave te...kako bih nazvala, ne znam. Ako sam se ponizila onda ona ispada najveći ološ, ljudi napolju znaju - rekla je Stanija.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'