AKTUELNO

Zaplakao odmah kada je video klipove!

Voditelj Milan Milošević ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima imao još jednu emisiju "Gledanje uspomena", koje često budu turbulentne.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće uspomene koji su zadrugari gledali bile su od pevača Save Perovića. Njegove slike iz detinjstva dovele su ga do suza, a kada su pustili one iz kasnijih dana, zadrugari su se nasmejali kada su ga videli. Na slikama je bila i njegova majka Suzana Perović Blondi. I Savove uspomene su dobile aplauz na kraju.

Foto: TvPink Printscreen

Savo je ustao da da komentar.

Sve me je pogodilo, smoren sam ovih dana, danas ste me iznenadili. Rasplakao sam se kada sam video babu i dedu, njih nema više. Kasnije društvo, porodicu, rodbinu, kumove - rekao je Savo, a Milan je prokomentarisao da ga na slikama ima najviše sa pevačem Dejanom Predadovićem, na šta je Perović imao komentar:
Mama mi je nešto pričala za te neke stvari. To je moj kolega i prijatelj. Dečko koji ima 10 godina devojku. Apsolutno totalne gluposti - odgovorio je pevač i dodao da mu je Blondi ispričala da novine njih dvojicu povezuju i dovode u ljubavni odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je prokomentarisala uspomene svog prijatelja.

Nije ni malo naivan. Jeste dobar dečko, ali voli da izlazi i da pije i da se provodi. Ovde glumi finog momka, a kada popije, pokaže da je mali đavo. Krivo mi je što Savo više nije moj drug. Tako da Savo, ružan si bio kad si bio mali i klempav si - našalila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Milan se osvrnuo na kratko i na odnos sa početka rijalitija između Rebeke Popović i pevača.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Savo Perović

'