AKTUELNO

Preti tužbom bivšem dečku.

U rijalitiju "Zadruga 2" nikada nije dosadno, a naročito kada se ukućani okupe oko stola kako bi odgovarali na "Pitanja novinara".

Naredno pitanje bilo je ponovo za Anu Korać, a novinari su joj predočili šta je sve on izjavio nedavno.

Foto: TvPink Printscreen

Filip je takođe izneo informaciju da nakon završetka "Zadruge 1" niste bili u dobrim odnosima, ali da si mu pre snimanja spota sa Sanjom tražila 3.000 evra, i da je to bio znak važeg svojevrsnog pomirenja - naveli su novinari.

Foto: TvPink Printscreen

Problem je što taj dečko nema novac, ja sam odavde izašla sa novcem. On meni ništa nije kupio, laže za to. Postoje stvari kad je bilo zanimljivo, ali za to što je izjavio nema nikakve veze. Dobila sam od njega nešto samo za rođendan, a ovo ostalo ne, nije bilo potrebe da mi kupuje. Išli smo na ručak, večeru, ali mi nije ništa kupovao. On je neki kao milijarder, milioner, Bože me sačuvaj. Samo ga pitajte čime se Filip bavi, u tom odgovoru ćete dobiti sve. Ta osoba je spremna na sve - rekla je Koraćeva.

Novinari su pitali Anu da li će tužiti banku koja je izdala validne dokumente da joj je Filip Mijatov uplaćivao novac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću tužiti Filipa Mijatova za sve što je izjavio. Sve što sada pričam je istina. On će sve to da demantuje kad izađem odavde i kada ga pozovem. On meni nikad ništa nije slao niti mi je dao, samo za rođendan. Neka izbacuje dok ja ne izađem odavde. On se bavi lažnim stvarima, lažnim izjavama, lažnim dokumentima, pitajte ga čime se bavi - rekla je Ana, koja nije želela da otkriva odakle njemu novac za skupocene automobile.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'