separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ISPAO LICEMERAN! David zabranio Ani da se grli sa Lazarom, priznao da je LJUBOMORAN na njega, a Aleksandri je pričao da je zbog njene posesivnosti bio nesrećan u vezi! (VIDEO)


Ani priznala da se njoj to sviđa!


Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Autor: TvPink Printscreen

Lazar Jeremić uzvratio je pitanjem svom drugu Davidu Dragojeviću, koji mu je pre toga postavio nezgodno pitanje o Eleonori Milković. Radilo se o situaciji kada je David bio ljubomoran na jednog zadrugara, a Lazar je želeo da zna ko je u pitanju.

Na koga si bio ljubomoran i koji je razlog? - upitao ga je Jeremić.
Ja sam bolestan, ne volim kad je neko pored Ane. Ja sam išao da piškim i rekao Lazaru da je čuva, ona ga je zagrlila i ja sam bio ljubomoran - odgovorio je Dragojević.
Ja sam Lazara zagrila i onda on (David) dolazi ljut. Rekao mi je da njemu smeta svako, ali meni se sviđa to - priznala je Ana Korać.

Autor: TvPink Printscreen

Podsetimo, David je uvek govorio da je sa Aleksandrom bio nesrećan jer je ljubomorisala, a sada je priznao da i on to radi.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti