separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IMA NOVU SIMPATIJU U BELOJ KUĆI! Miljana negirala da će se pomiriti sa Zolom, pa iznenadila sve OVIM PRIZNANJEM! (VIDEO)


Nije časila časa!


Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Autor: TvPink Printscreen

Marko Miljković postavio je pitanje Miljani Kulić.

Reci mi, da li bi se ikada pomirila sa Zolom? - upitao je Miljković.
Ne bih se pomirila sa Zolom. Setila sam se dok sam se šminkala jedne pesme i setila sam se da sam mu rekla i u Sokobanji i u Nišu: "Sve dok budem bila sa tobom, znači da se nisam psihički oporavila i da sam labilna". Tako da ne, nikada - ispričala je Miljana, a Miljković je imao i dodatno pitanje, pošto je čuo da Miljana ima simpatiju koja se nalazi u Beloj kući, pa je upitao da li je to istina, a Kulićeva je imala odgovor:

Autor: TvPink Printscreen

Taj dečko je ovde, ali nije ovde, zato što ja uvek tako, dok sam ljubavi i dok sam zaljubljena, posvećena sam samo toj osobi. Ja sam sada raskinula i sada sam slobodna. Oporavljam se, biću dobro - odgovorila je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti