AKTUELNO

Realno komentariše čak i probleme svoje ćerke Miljane.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su imali priliku da čuju razgovor Lune Đogani, Marka Miljkovića i Pavla Jovanovića o Ani Korać i Mariji Kulić. Akteri snimak su rekli da je Ana bila naivna kada je podelila svoje probleme sa Kulićkom koja joj nije bliska.

To se odnosilo na to kao što sam ja pričala sa ljudima koji mi ne misle dobro, tako je i ona (Ana) odlazila da priča sa Marijom. To mi ne ide nikako u glavu - pravdala se Luna Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam realna. Samo sam prišla da vidim u čemu je problem. Govorila sam joj da ne treba da napada Aleksandru bez obzira na sve. Ja prenosim svoje mišljenje. Ja sam u rijalitiju takva. Kako Anu komentarišem, tamo mogu i moju Miljanu - govorila je nervozno Marija Kulić.
Ana je ispala naivna jer priča o svojim problemima sa ljudima koji joj nisu prijatelji - rekao je kratko Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To veče mi je najgore veče ovde. Sećam se da je on to jutro bio na doku. Smatram Mariju kao robota. Znam da je njen posao da komentariše ovde, ne zameram joj - govorila je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

'