AKTUELNO

Smatra da joj je učinjena velika nepravda.

Drama kroz koju Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić prolaze trese Belu kuću i šokira sve zadrugare koji ih slušaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Par je raskinuo pa su odlučili da jedno o drugom iznesu sve ono najgore što kriju. Sve prisutne je šokirala kletva koju je Miljana izrekla Zoli u svađi.

Rekla je da će da otvori grob tetke i babe i da legne moja majka tu, to si mi rekla. Da ja to sve gledam i ništa ne mogu da uradim - rekao je Zola, a Miljana je veoma burno reagovala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dođe mi da ga udarim da se onesvesti. Hoćeš da opereš sebe, a sj*baćeš se. Nisi svestan. Laže ljudi! Rekla sam da hoću da se razdvojimo deset dana da vidim kako funkcionišemo. Kada napustim ovaj rijaliti idem sa sinom glavom bez obzira. Možda uđem u sledeći rijaliti jer hoću da zaradim za stan. Tijani i Ani da moja majka priča ovako, zatvorile bi joj vrata. Svašta mi je radio napolju, a on sada izmišlja i laže. Kleo se u majku. Napala sam te kada si rekla da će Dejan da nam upali kuću. Na veoma ciničan način je rekao kako njega moj otac ne sme da dira. Samo sam mu se unela u facu, nisam ga udarala. Bio je samo sa mnom iz koristi. Kada je video da novca nema, izdao me... - vikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na debelo g*vno mi ličiš - dobacila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Plakao si kao p*čka na trosedu dok sam htela da te izbacim. Tražio si moje pare, meni si uzimao. Vratiće ti Bog, ćao - završila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozimau u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'