AKTUELNO

Jovanović nije birao reči kojima će joj uzvratiti.

Lepi Mića, kao i uvek oštar na jeziku je tokom biranja najperfidnije osobe izneo javno svoje mišljenje o zadrugarima. On je izabrao kao takvog zadrugara Pavla Jovanovića i Marka Miljkovića, a Jovanoviću se ovo mišljenje nikako nije dopalo, pa je sve vreme dobacivao dok je pevač pričao.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da su gospodin Pavle i Marko Miljković najperfidniji zadrugari. Pavle, koji i te kako preko nekog trećeg lica želi da se domogne nečega - pričao je Mića.
Šimanovci, bez broja - uzvratio mu je Pavle.

Dragana Mitar je delila Mićino mišljenje, pa nije mogla da odoli, a da ne isproziva bivšeg ljubavnika i da ne otkrije nove detalje njihove romanse, zbog čega su ušli u novi verbalni sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Sećaš se onog snimka kada je dečko one pevačice hteo da te bije, ti ko p*čka, ja te vozim. Mamu ti j*bem raspalu. Hteo je da te ubije kao vola u kupusu zato što si bacao latice. Sećaš li se kad si raskidao sa devojkom pa si mi puštao dva sata šta pričate. To se graniči sa ludilom. Ti si psiho. J*be se sa svojim kumom - vikala je Dragana na Pavla, na šta joj je on odgovorio.
Moj kum će ti j*bati mater. Znaš ti odlično ko je moj kum. Lažov, dokazano je napolju! - vikao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'