AKTUELNO

Jedna osoba je razlog za sve.

Protekle noći učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga 2” imali su priliku da kroz emisiju “Gledanje snimaka” pogledaju sve situacije koje su obeležile nedelju iza njih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak u kome je Karađorđe Subotić pokrivao i opominjao Doroteu Jovanović da ne spava kako ne bi zaspala i samim tim izgubila nedeljni honorar. Zadrugari su potom ponovo potegli priču da Karađorđe ima emocije koje nisu samo prijateljske prema Dorotei.

Hvala Karađorđu što mi je spasao toliko honorara ovde. Super sam sa njim. Kada se Aleksandra vratila, sve je drugačije. On je otac moje drugarice, poštujem ga - govorila je Dorotea, a onda je Subotić imao šta da kaže:
Ona je osoba koja mi je baš zanimljiva. Šetamo i nekada se svađamo. Sve je okej. Prija mi baš u odnosu na druge - kratko je komentarisao Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si se zaljubio, crni Karađorđe - dobacila je Zorica Marković, a njenim tvrdnjama se pridružila Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam joj da vodi računa o ponašanju jer to sve može da se drugačije protumači. Ipak, ovde postaje ljudi koji sve to prenaglašeno komentarišu - rekla je Aleksandra.
Prestanite odmah sa tim pričama. Karađorđe zna čoveka sa kojim sam ja bila. Molim vas! Nema smisla da se više te priče potežu - pokušala je Dorotea da smiri zadrugare koji komentarišu da postoje nešto više između Karađorđa i nje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Karađorđe Subotić

'