AKTUELNO

Ne žele da ulaze u svađe sa drugima.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ih koči da kažu pravu istinu, kada su kamere "Zadruge 2" sve usnimile, bilo je pitanje koje je publika tokom popodneva postavila Suzani Perović i Zlati Đurković. Inače, sinoć se puno polemisalo o njihovom odnosu, nakon što su mnogi ustanovili da je Zlata izdala Suzanu kada je rekla da su Perovićka i Miki Đuričić imali intimne odnose. Međutim, mnogima nije bilo jasno zbog čega sada Zlata neće da iznese sve što zna o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče ništa me ne koči. Ja uvek kažem ono što mislim. Ako mislite da lažem, nema problema, onda lažem. Ovde ste razne etikete i meni i njoj dali, pa što ne bi nastavili dalje. Ja ću nastaviti istim ovim putem i tako ću otići odavde. Ako mislite da lažem, mislim da je pravo vreme da me izbacite napolje, jer ja ne bih volela da gledam nekoga ko laže. Izbegavam odgovore da ne bih ušla u konflikt sa ovim ljudima ovde. Ja to radim samo jer ne vidim razlog zašto bih pljuvala ove ljude - rekla je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se složiti sa njom. Mene ovde ništa ne koči. Većina ovde laže non-stop. Danas sam baš rekla Zlati da što se mene tiče da ću se pretvoriti u jedan kaktus. I ja sam neko ko izbegava odgovore da ne bih ulazila u konflikte - izjavila je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'