AKTUELNO

Nisu je štedele.

Stanija Dobrojević razgovarala je tokom popodneva sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu i tom prilikom komentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući, a pričala je i o svojim svađama sa ostalim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je napustila Rajski vrt, Stanija je otišla u spavaću sobu, gde je razgovarala sa Marijanom Zonjić. Inače, Drvo je pitalo Staniju tokom razgovora da li je Stanija uticala na Marijanu da ne ode na slavu kod Aleksandre i Karađorđa Subotića, kako se priča po kući, što je Stanija tokom ovog razgovora prenela Marijani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moram da ti ispričam sve, ali pitanje za tebe je bilo vezano da mnogi komentarišu da sam ja tebe odvukla od Aleksandre da ne ideš na slavu. Tako pričaju po kući. Rekla sam: "I Maja i Marijana imaju puno pravo da idu na rođendan kod svih, ja se ne petljam i ne mešam. Marijana je bila sve vreme dobra sa Aleksandrom, dok Aleksandra nije bacila rovca za stolom" - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv nje, ali kada znam da neko laže, bolje da je ovako. Znam da laže! Poznajem je bolje od 90 posto kuće. Poznaju je bolje od mene samo mama, tata i David. Znam kada laže! Znam sve! Bolje da smo u ovakvom odnosu - pričala je Marijana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'