AKTUELNO

I večeras su se svađali.

Tokom pauze koju su zadrugari imali za vreme emisije "Pitanja gledalaca", u spavaćoj sobi razgovarale su Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić. Ove zadrugarke tom prilikom komentarisale su Lunu Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, ovi ukućani su već duže vreme u lošim odnosima, a sinoć tokom žurke Stanija, Maja i Marijana su sve vreme igrale provokativno ispred Lune i Marka, zbog čega je Đoganijeva pobegla iz kazina u kuću. Njih tri večeras su pričale o svađi koja je nastala tokom emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je samo bitno da ti ovde (u srcu) sve progutaš posle tih uvreda. Ovo dalje, samo napred! Ti si bila sa njim i mogao je sve šmekerski da uradi! To se radi drugačije. Muškarac koji je bio sa devojkom... To se radi drugačije. Mislim da je sad shvatio da si opasna, ako želi da sačuva svoju vezu. Luna je trebala svom dečku da kaže: "Ako to ponovo uradiš, ja ću da te šutnem", a ne kao on radi gluposti, a ona ide kao indijanac - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

On se izgubio u svojim lažima. On više ne zna šta laže! Sve ovo što me vređa, govori sve o sebi! Niko nije lud! Svima je jasno kao dan. Luna je folirant! Ona mene vređa i priča gluposti. Nosila je milion puta moje stvari, to svi znaju - rekla je Maja.
On je klošarčina! Luna je prsla za njim - govorila je Marijana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'