AKTUELNO

Nisu mogli da se usaglase!

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima obavio još jedan zanimljivi pretres nedelje. Tema koja se pokrenula bio je odnos između Sava Perovića i Lune Đogani. Marijana Zonjić, sa kojom pevač ima nerazjašnjen odnos iz prošlosti, je ustala da da svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mislim da je on zaljubljen u Lunu. On je pre ulaska bio njen fan. On nije ni nju upoznao, pokušavao je na svaki način da dođe do nje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Lepi Mića izneo svoje mišljenje.

Savo je zaljubljen u Lunu! Prijateljstvo Marka i Save ne postoji. Savo mudro ćuti i u nju je zaljubljen - rekao je Lepi Mića.

Luni je to zasmetalo, pa je ustala da odbrani svog prijatelja.

I da je tako, šta je problem. Ovaj dečko ovde je bio tu za mene, mnogo više nego što je bio moj Adam. Dokazao je da je i te kako moj prijatelj. Možete da pričate šta hoćete. Ovo je moj jedini prijatelj koji je to pokazao na milion načina. I da je fan, on je zaslužio da bude ovde do kraja. Nastavi da budeš moj fan i moj lažni prijatelj - prokomentarisala je Luna.
Ja sam prevazišla najgore nešto, kad je Sloba Radanović došao da peva, i uspela sam zahvaljujući njemu - otkrila je Đoganijeva, pa dodala da je ne interesuje da li je njen fan ili je zaljubljen i da ceni njenovu podršku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'