AKTUELNO

Stanija je pre toga branila!

Dvoličnost Suzane Perović, kao i njen odnos sa Mikijem Đuričićem, izazvao je veliku polemiku u večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević dao je reč Staniji Dobrojević, a zatim i Mariji Kulić, kako bi prokomentarisale aktuelnu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je iznela svoje mišljenje, rekla da razume Suzanu i to što nije želela da iznosi svoju intimu.

Mora da se nosi sa ovom situacijom. Emocije njene i Mikijeve su najjače u kući. Ja razumem što je želela da sačuva dostojanstvo. Je l' moraju neke stvari da budu transparentne? Neka bude da ja grešim. Okej, ako deo javnosti osuđuje Suzanu za Mikijev izlazak. Smatram da bi on svakako otišao, njemu je muka od ovih pojava u rijalitiju, od Subotića, tu svrstava i mene - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je imala drugačije mišljenje o pevačici. Prvo se osvrnula na Suzanino ljubomorisanje zbog Marijinog i Mikijevog boljeg odnosa nakon njenog povratka u Belu kuću, a zatim i na to što nije želela da oda tajnu kako bi videla blisku osobu.

Ona je bila tu kada sam ja krenula sa njima u kupovinu. Pitala sam Mikija da li mogu da sednem na klupi kod njega zbog hladovine. Je l' ja ne smem da pričam sa Mikijem? Mi smo pričali sasvim druge stvari, o njoj ništa - rekla je Marija, pa se osvrnula na to što Suzana nije želela da oda tajnu kako bi videla blisku osobu, pa otkrila da je i ona gledala njen intimni odnos sa Đuričićem:
Milane, da je meni stalo do nekog da vidim, ja bih nešto izmislila. Narod bi čuo. Ako bi bio član porodice, verovatno se stidi. Ako je Miki, vidi se da joj je bolje bez njega. Ona je dotakla dno. Došla je da se obruka za sve pare. Ona je bila sa njim samo iz koristi. Cigarete, imala je zaštitu. Ja sam gledala snimak njihovog s*ksa - dodala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'