AKTUELNO

Ne sviđaju mu se njihove roditeljske veštine!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević je postavio pitanje Lepom Mići, a odnosilo se na situaciju između Aleksandre Subotić, Ljube Pantović i Karađorđa Subotića.

Što se tiče te njihove priče, kakvo je tvoje mišljenje što se tiče svega toga - pitao je David Miću, kao i da prokomentariše to što je Ljuba izbegavala da odgovori na pitanja u današnjoj emisiji "Gledanje uspomena".
Teško ko može da dokuči o čemu se radi. Smatram da Karađorđe mnogo ćuti i da neće mnogo toga da kaže. Ako se razvela od njega dok se to dešavalo, onda ima odgovornost samo prema deci. Ako je to istina. U priči svi terete svakog da je kriv za to. Sandra kao ćerka tereti i majku i oca, Ljuba na Karađorđa, a Sandra i Karađorđe misle da je Ljuba svojim prevarama u braku unela lošu energiju. Ja smatram da Karađorđe mora da priča mnogo više stvari i mora da snosi krivici prema porodici kada je otišao u zatvor. Tražiti krivca u ženi ako je nešto loše uradila dok si ti bio tamo, vi ste oboje krivi. Vi ste dozvolili da ona (Aleksandra) sada vaspitava vas. Vi ste isključivo krivi za sve, roditelji su za mene odgovorni - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je ustala da se opravda, te ispričala svoju verziju događaja koju je više puta navodila. Aleksandra se umešala, pa su počele da se prepiru.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'