AKTUELNO

Aleksandra smatra da je Ljuba prodala Karađorđev bager sa prikazane fotografije.

Veliki šef je i ovog nedeljnog popodneva imao spremno uzbudljivo iznenađenje za sve ukućane Bele kuće. On će i danas puštati uspomene zadrugara. Prvi snimak koji su gledaoci videli ticao se Ljube Pantović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kolažni video uspomena sadržao je njene slike iz mladosti, ali i fotografije koje je napravila sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem. Ona je sve vreme negodovala dok ga je gledala na malim ekranima, ali se ražnežila kada je videla fotografije sa unukom Magdalenom. Potom su usledile fotografije sa njenim partnerom iz Švedske.

Žao mi je što samo jedna slika ima, a da je povezana sa sportom. Oduševljena sam ovim klipom. Hvala produkciji. Tu je i Švedska, taj čovek je moje sve na svetu. On je taj koji je uvek tu. Vidim svi su pitali ko je drugi čovek na slikama, on je naš kum. On je mnogo pomogao mojoj deci kada je Karađorđe bio tamo gde je bio. Nije trebalo da ubacite slike sa Goranom, ali šta da se radi - priznala je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je voditelj Milan Milošević pitao Ljubu o svom odnosu sa unukom Magdalenom koji je Aleksandra nekoliko puta osporavala da uopšte postoji.

Evo, vidite i sami na slikama da sada ja imam odnose sa njom. Vidite da nije meni strana. Kada je došla ovde ona je rekla da joj je drago što me vidi. Nisam htela da joj prilazim, ona mi je tada rekla da sam ja sudila decu u nekom sudu. Ja sam se šokirala, kada sam čula da to jedno malo dete zna. Bog zna šta su njoj sve pričali. Magdalena je pametna - govorila je Pantovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U snimku je bila prikazana i fotografija na kojoj je Pantovićeva u bageru za koji Aleksandra smatra da je bager njenog oca.

Dok je Karađorđe bio u zatvoru, Ljuba je prodala njegov bager. On je hteo da pokrene biznis - rekla je njena ćerka Aleksandra, što je Ljuba oštro demantovala, pa je Aleksandra komentarisala nekadašnji odnos Ljube i Davida:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Videli ste sliku, sećam se njenih reči da je on bio idealan zet. Ja bih generalno volela da Ljuba ima odnos sa unukom. Vidite, od ovog mora ona nije videla dete - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'