AKTUELNO

Kulićeva smatra da Suzana namerno nije želela da otkrije tajnu jer se pribojava susreta sa Đuričićem.

Nakon što su zadrugari dobili informaciju da su gledaoci izglasali putem Fejsbuka Suzanu Perović kao najdvoličniju zadrugarku, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Bora Santana su se okupili ispred rehaba i pričali o ovoj zadrugarki.

Naime, Kulićeva je istakla da je Suzana mogla da se potrudi i otkrije neku tajnu Drvetu mudrosti, pa čak i da slaže kako bi videla porodicu ili svoju simpatiju Mikija Đuričića, a onda je osudila njen postupak.

Foto: TvPink Printscreen

Juče Suzanu zovu da oda jednu tajnu da vidi Đuričića, a ona kaže: "Ja stvarno ne mogu, nemam nijednu tajnu". Mogla je da izmisli i kaže da joj je Lazar rekao da je zaljubljen u Davida, ali ona nije htela. Ona je procvetala otkako je Miki otišao. Kad bi se on vratio njoj bi pao mrak na oči - pričala je Miljana Zoli i Bori.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, pobednice novinarskog žirija "Zadrugovizije 3" imale su priliku da osvoje nagradu i da provedu pet minuta sa svojim najmilijima ukoliko otkriju neku sočnu tajnu Drvetu mudrosti.

Pročitajte još: PONIZILA GA I UDARILA MU NA MUŠKOST: Bivša devojka Davida Dragojevića žestoko oplela po njemu i svojim optužbama uzburkala javnost, a sad ga OPET ISPROZIVALA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'