AKTUELNO

Imali su susret pre deset godina!

O svađi u toku koje je Maja Marinković okupala mlekom Marka Miljkovića, već danima priča ceo Balkan. Gostujući večeras u studiju zajedno sa Zoranom Buđićem Kobrom, Majin otac Radomir Marinković Taki ispričao je da već dugo poznaje Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki je tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević izneo sve detalje susreta sa ovim zadrugarom i kako je Miljković tada zarađivao novac, a zatim je rekao da ima poklon za Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Pre deset godina pošao sam na Kopaonik sa nekom ekipom i u podnožju Kopaonika, sa strane ima parking gde momci nameštaju lance za automobile. I jedan kaže: "Hajde Marko", ja kažem: "Koji Marko?", kaže: "Pa ovaj što je bio u rijalitiju", ja kažem: "A ti si Marko? Pa šta je sad?" i on kaže: "Pa slabo ide, došao sam da pomognem drugarima, malo da se šalim". A za Marka imam i jedan mali poklon - govorio je Majin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je profesionalna boja za bradu i brkove - rekla je Dušica Jakovljević.

Podsetimo, Luna Đogani nedavno je Marku farbala bradu, zbog čega je Majin otac imao inspiraciju da se odluči za ovaj poklon. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'