AKTUELNO

Konačno joj je prirastao za srce.

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Miljani Kulić. Novinara je zanimalo da li bi beba osnažila vezu i ljubav između Lazara Čolića Zole i nje.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da ne. Ovo je poruka svim ženama da ne treba da vezuju muškarce detetom. Ako je ljubav prava i ako se ljudi vole ne treba da se stvara dete. Ne bih nikada volela da budem sa nekim zbog toga što imam dete sa osobom. Neću da ispašta bilo ko, a tek nikako dete. Želim da znam da želi mene, a kasnije će doći sve na svoje mesto - priznala je Miljana.

Marija Kulić se naravno umešala i prokomentarisala Miljanin odgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana malo ide na kartu Lune. Patetika! Da tako javno i otvoreno priča svoja osećanja pred Zolu. To se tako ne radi. Moje mišljenje je da je Zola nju prebrzo dobio. Siguran je da je osvojio Miljanu, zbog toga se ne trudi oko nje. On je poput Marka. Ne pokazuje emocije i dosta je hladan. On je ušao i Miljana je odmah pala na njega. Zbog toga je nezadovoljna ovde sada. Govorim joj da muškarac treba mnogo da se potrudi oko devojke. Mene ona nikada ne sluša. Oduvek joj govorim to, ali uvek uradi ono što ona hoće. Sama je kriva zbog njene nesreće sada. Zola je super momak, vredi i poželjan je za zeta. Pričala sam sa Sinišom, dobar je prema meni i prema njenim sestrama. Volela bih da budu zajedno. Što se tiče deteta, smatram da to ne bi trebalo da veže jedan par, tada može da bude samo još gore. Zola jeste pomagao, nekada mu bude teško, nekada nije. Drugo dete tu ništa ne bi promenilo na bolje. Miljana nije bila iskrena. Ona misli da bi beba promenila sve. Ja joj kažem sada da se vara - govorila je detaljno Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'