AKTUELNO

Mnogo je zaljubljena u Čolića.

Naredno pitanje postavio je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, a on je želeo da čuje Miljanu Kulić.

Mnogo se ovih dana pričalo o tebi i Zoli, o vašem odnosu, vas dvoje ste neko ko zavređuje pažnju milionskog auditorijuma. Ti si izrazila sumnju da si možda ostala u drugom stanju sa Zolom, takođe si izrazila i bojazan da Zola to dete ne bi prihvatio. Posumnjala si u to kako bi se Zola postavio, šta tebe tačno plaši i da li se plašiš njegove reakcije, kako bi se on snašao kad bi mu rekla da čekaš njegovo dete - bilo je Darkovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu to rekla, u pet ujutru kad me je kritikovao što tražim test za trudnoću za stolom. Mene za ove ljude ovde zabole zadnjica, ne zanima me da li će da čuju, da li gledaju kad se mi ljubimo, da nisu kamere uključene, ja pred njima nemam sram ni blam, išla bih ovde gola. Nemam poštovanje ni sramotu prema velikoj većini ljudi ovde. Zola ima nekad čudne reakcije, ja znam da on mene voli, znam koliko mu je stalo do mene, ali se tako u nekim situacijama ponaša hladno. On ne može da se uporedi sa najgorim mogućim čovekom, ocem mog deteta, Zola ne zaslužuje da ga uporedim sa njim. Njega su i moji roditelji prihvatili, Željko ga obožava. Zola želi to sa mnom, radili smo na tome, on bi se oduševio kad bi čuo, ali on ne razmišlja i onda ima tako neku hladnu rekaciju. Ja grešim kad njega uporedim sa ocem mog deteta, ali me nervira što je u nekim situacijama hladan i što nekad ne ume da mi pokaže ljubav, ne pokazuje mi nekad da mu je stalo do mene. Ja sam njega mnogo zavolela. Kad bi bio malo posvećeniji i kad bi mi svaki dan makar jednom rekao da me voli, ja bih bila najsrećnija na svetu. Imam osećaj da ja prva potenciram da ga ljubim, grlim. Ja sam se toliko zaljubila, to mi je falilo sve vreme, onda sam iz čista mira počela da plačem, kad sam videla taj njegov zaljubljeni pogled posle četiri meseca zabaljvanja. Plašim se, gledam Davida kako priča da je ta njegova veza sa Aleksandrom bila navika, ja se plašim da ne doživim to isto kao Aleksandra - odgovorila je Miljana, a zatim se rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je bio taj njegov pogled zbog kog si ti zaplakala - postavio je još jedno pitanje Darko Tanasijević.
Nešto mi je falilo, nisam znala šta mi je falilo. Kad sam videla taj pogled posle ne znam koliko, ja sam počela da plačem jer mi je upravo to falilo - istakla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SE ISTOPIŠ: Matora legla na pod pored Sanje, pa SPAVALE ZAGRLJENE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'