AKTUELNO

Luna se zbog svega samo smejala.

Na sva pitanja koja interesuju milionsku publiku koja svakodnevno prati "Zadrugu 2" odgovaraju večeras zadrugari i to pripadnicima sedme sile, u okviru emisije "Pitanja novinara".

Nakon što je Marija Kulić dala odgovor na pitanje novinara i iznela svoje mišljenje o Marku Miljkoviću, koje je bilo negativno, Miljković je dao svoj komentar.

Meni je ovo simpatično komentarisanje Marije Kulić, to što je rekla da sam makro, ja sam sitan kriminalac u pokušaju, to je moje zanimanje napolju. Ja bih da vam poručim da se ne zaj*bavate mnogo sa mnom. Što se tiče Brendona i mog češkanja sa njim, ja nisam biseksualac, već homoseksualac, meni je Luna samo paravan. A što se tiče plasmana, sviđa mi se ona siva škoda, to je četvrto mesto, a to četvrto mesto je ostvario i Sloba, to niste skapirali. Zato sam ja sa Lunom da bih osvojio četvrto mesto i uzeo tu sivu škodu, pa kad dođem malo do Niša. Ja sam sitan kriminalac i pazite se mene - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je priznanje, eto šta ljudi rade zarad kadra i marketinga, ne poštuju sami sebe - dobacila mu je Miljana Kulić.

Zatim je nastala žestoka svađa za crnim stolom, jer je Lepi Mića ustao da iznese svoje mišljenje, što je izazvalo revolt kod Miljkovića, ali i kod Lune Đogani.

Večerašnja priča govori sve šta i kako, ja sam se zalagao da se Luna i Marko pomire. Ali večerašnje ponašanje Marka Miljkovića - započeo je Lepi Mića, ali mu ostali nisu dozvolili da nastavi.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' realno ovo, sad će da ustane i da vređa, da k*nja - povikala je Luna.
Ustao je Lepi Mića da priča o ponašanju Marka Miljkovića prema ženama, Mića koji j*be sve živo i ženama i svima? Gde se nalazim ja ovo? Lepi Mića ustao u zaštitu žena, kojima je j*bao sve živo i mrtvo? Imaš li ti pravo da pričaš o tome? Šta ćeš ti tu, nisi ni vođa ni omiljeni, idi dole na dnu, gde i pripadaš - ubacio se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je počela da se smeje na njihovo prepucavanje, ali Mića i Miljković nisu stajali sa gnusnim uvredama.

Foto: TvPink Printscreen

Gospodine Šerpa! Ti si mali, sitni k*rac. Mami pokaži gde joj je mesto, Šerpa. P*čko mala, šta je Šerpa - urlao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Šljamu jedan, ti si p*čkica, dno! Ne možeš da pričaš o onome što nemaš pravo - naveo je Miljković.
P*serem ti se u usta, ovom p*derčiću! Pokazao je kakav je ološ i kakva je džukela. Nap*šiš se k*rca. Maja mi je rekla da vrlo loše j*be i da ima vrlo mali k*rac, a kad ga budem ja j*bao onda će videti šta je pravi k*rac. On nema adresu stanovanja u Beogradu, pa bi da se uvali kod Luninih. On farba bradu maskarom. Molim fanove Miljkovića da mu pošalju nove patike jer su mu se ove odlepile, fanovi Lune Đo i Marka Mi pošaljite nove patike. Neka pošalju i maskare jer farba bradu, ako može pun paket, ja plaćam maskare - tvrdio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASTUŽILA SE! Kad je čula da je ona NOMINOVANA, Miljana BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Imao sam pečate na bradi, to priznajem, ali to je alopecija, to je bolest, a matora džukela se podsmeva na tome - završio je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'