AKTUELNO

Ne daju na sebe i svoju vezu!

Pre samog početka emisije ''Gledanje snimaka'' došlo je do žučne svađe između nekadašnjih rijaliti prijatelja, Miljane Kulić i Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je osula paljbu po Marku zbog pomirenja sa Lunom. U nju se umešala Luna, ali i Marija Kulić. U jednom trenutku, niko nije znao oko čega se svađaju, a Luna i Miljana su jedna drugoj nalazile mane po osnovu fizičkog izgleda.

Koga boli tvoja veza, ova jadnica ovde te moli da je prskaš u toaletu. Nisi mi bitan. Luna, ti si ljubomorna, ružna i jadna. Daleko bilo da imam ovo što ti imaš - govorila je Miljana, a Luna se ubacila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je žao tvog dečka, sedi tu i niko ga ne spominje. Hajde, slobodno Kulićke krenite. Bole vas Marko i Luna. Ništa ti ne valja, pre neki dan sediš pored njega, ma ti si zaljubljena, alo. Debela, hajde ćuti - govorila je Luna, dok je Marija Kulić ustala da pomogne ćerki:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čeka samo da bude sa tobom dok ste u rijalitiju. Pazi šta ti kažem. Kad budeš izašla i kada budeš videla šta je sve radio, niko te neće hteti. Samo će da te iz*ebu, ništa više - govorila je Marija, potom je Đoganijeva nastavila da vređa Miljanu:
Obe ste debele, pogledajte vas - govorila je Luna, pa je voditelj Milan sprečio dalju raspravu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'