AKTUELNO

Ana ne želi da veruje da je Dragojević u stanju da je obmanjuje.

Drvo mudrosti pozvalo je Anu Korać u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njom. Ana je odmah krenula kako bi se odazvala pozivu. Stanija Dobrojević koja se sunčala u vrtu, napustila ga je odmah kako bi Koraćeva porazgovarala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je primetilo da je Ana vesela i zaljubljena i da je ne muči ništa u "Zadruzi", a takođe je zapazilo da zadrugari daju vremenski rok njenoj vezi sa Davidom Dragojevićem, pa je upitalo za njeno mišljenje o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam, baš me to nervira, da li ćemo mi biti dva meseca, godinu, tri, to mi je baš onako dno dna. Ja nikada ne komentarišem neku vezu, ja želim da svi budu srećni - rekla je Ana Korać.

Drvo je prokomentarisalo da to verovatno nije zbog nje, već zvog toga što ne veruju Davidu Dragojeviću, njenom dečku, a Koraćeva je izjavila da ipak veruje svom dečku.

Pogrešio je, ne mogu sada da ga ubiju. Ja verujem Davidu. Zaljubljena sam, volim ga, stvarno se osećam presrećno. Prvi put se ovako osećam, da ovako verujem, iskreno. Možda se ne bih ponašala ovako da se nisam zaljubila, malo se ponašam nekulturno nekada, to je samo zato što sam se zaljubila i što volim, pa se plašim. Kada ga svi napadnu i skoče na njega, pa ja ustanem da ga odbranim. Tako se čuvamo, i on mene i ja njega od svih. Možda je glupo što kažem, ali sam sigurno da me nikada ne bi izdao. Ja verujem. Kakve su ti misli, takav ti je život - ispričala je Koraćeva.
Hugu je rođendan 20. maja, ako je živ. Da li postoji neka mogućnost ako je u Beogradu, da se uvede da ga samo vidim. Daje mi najveću snagu, pored Davida. Kada je došao za Novu godinu, jako mi je bilo teško. Stvarno sam ubijena ove sezone, jer sam zaljubljena i volim i sve mi je teško i sve mi smeta. Imam osećaj da su svi protiv nas i da nas niko ne voli - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Najlakše je lagati onoj koja veruje. Slušaj svoje srce, ali nemoj da ignorišeš ono što ti govori glava - reklo je Drvo.
Da, znam. Hvala ti, to je jako pametna rečenica - zahvalila se Koraćeva, pa zagrlila Drvo za kraj, koje joj je reklo da mu je mezimica i da je zato savetuje.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LUNA HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU OD NEPRIJATNOSTI! Marko brutalno vređao Maju i Aleksandru dok je Đoganijeva sedela pored njega! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'