AKTUELNO

Imao je svašta da joj kaže!

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Zlatu Đurković su optužili mnogi zadrugari da je dvolična, jer je Maji Marinković u toaletu rekla da će napraviti žrtvu od Lune Đogani zbog flertovanja sa Markom Miljkovićem, a zatim je par dana posle toga tešila Đoganijevu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je pokušala da se opravda time da nije tako mislila, zadrugari su zapazili da joj se često dešavaju situacije u kojima izgovori nešto, a zatim to poriče za crnim stolom, pa ispada dvolična. Savo Perović, Lunin najbolji drug, zamerio je pevačici upravo na ovome.

Dovoljno je da kažeš reč žrtva. Dolaziš do toga da te je neko video i doživeo tako. Na tapetu si od prvog dana, kad god te pitaju jesi li rekla nešto, ostaneš nedorečena ili kažeš kroz šalu. Niko ne zna više kad se zezaš, a kad si ozbiljna - zamerio je Savo Zlati, a Zorica Marković se složila.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su zatim nastavili da pričaju o situacijama koje su potresle Belu kuću ovih dana, a kako je to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'